Obsidian V2

Ducati Specialist en designer Died. Ontworpen voor Verduyn Racing. De Obsidian V2 is met zijn unieke design dé race-ready Ducati Panigale V2. Hiermee is het team van Verduyn Racing klaar voor de aftrap van seizoen 2024! Een samenwerking van Verduyn 

 

Verduyn Racing 

Verduyn Ducati Specialist is de one-stop-shop voor aanschaf, onderhoud, tuning en het aanpassen van Ducati motoren in regio Rotterdam. Het raceteam, Verduyn Racing, is er speciaal voor iedereen die met zijn of haar Ducati het circuit op wil. Het Verduyn Racing team telt ruim 25 teamleden. Van aspirant-rijders die voor het eerst het circuit betreden tot doorgewinterde racers die, met of zonder racelicentie, al vele kilometers op het circuit gereden hebben. Het team van Verduyn Racing staat, met ruim 16 jaar ervaring, klaar om iedere Ducati liefhebber op het circuit te verwelkomen.  

 

Obsidian V2 

Iedere Ducati van Verduyn Racing wordt gespoten in het welbekende Verduyn Racingteam design. Daarnaast publiceren zij dit seizoen de 2024 speciale editie. De special edition Ducati Panigale V2 is een boegbeeld voor het raceteam en draagt de naam ‘Obsidian’. Deze Ducati is ontstaan in samenwerking met designer ‘Died’. In deze speciale editie zijn de Italiaanse kleuren verwerkt in lijn met de oorsprong van het merk Ducati. Deze unieke editie zal het komende seizoen te zien zijn op het circuit. Zo zal de ‘Obsidian’ in Januari op Spaanse bodem zijn eerste kilometers maken en is hij onder andere te bewonderen tijdens de Ducati Clubraces in Assen.  

Zelf met jouw eigen Ducati een trackday rijden, of deelnemen in de racesport? Dan kan Verduyn Ducati Specialist jouw Ducati race-ready maken. Nog geen Ducati? Ook dan helpen zij met de aanschaf van het juiste model. Bekijk de occasions: www.ducativerduyn.nl/ducati-occasions  

 

Het complete plaatje 

Dankzij de circuitservice, geboden door Verduyn Ducati Specialist, vind je bij Verduyn Racing het complete plaatje. Naast het onderhouden en verkopen van Ducati motoren is Verduyn Ducati Specialist ook het juiste adres voor de complete aankleding van rijder en Ducati. Zo kan je er terecht voor de aanschaf van vooraanstaande Italiaanse merken zoals Pirelli, AGV helmen en Dainese. Ook is het mogelijk een custom motorpak aan te meten en te ontwerpen in dezelfde stijl als uw Ducati. 

Naar Verduyn Racing

Zend hier jouw aanvraag in voor de inkoop van jouw Ducati

Vul onderstaand formulier in om een reactie te krijgen op jouw Ducati.

  Over mij:

  Over de motor:

  Maak hier een afspraak voor de winteractie

  Een afspraak maken voor onze winteractie? De actie is geldig van 1 november 2023 tot 1 maart 2024. Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak. Wij nemen daarna contact op om de afspraak in te plannen.

   Vragen of graag een afspraak maken?

    Laat je overtuigen met een proefrit

    Maak een afspraak om de gewenste Ducati te komen bekijken in onze showroom. Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak. Wij nemen daarna nog contact op om de afspraak te bevestigen.

     Bel ons! Tel: