Ducati Scrambler: de all-rounder voor elke dag

Gebruiksgemak

Voor elk type rijder is er een Ducati beschikbaar. De Scrambler is uniek in het gebruiksgemak. Voor wie zonder gedoe wil genieten van het heerlijke weer, een terrasje wil pakken in de stad of van het uitzicht wil genieten tijdens een rit door de bergen, met de Scrambler kan het allemaal. Het model leent zich goed voor een relaxte rijstijl maar de motor is zoals elke Ducati uiteraard ook geschikt voor een sportieve rijstijl.

Modellen

De huidige line-up van Ducati biedt drie modellen de Icon, Full Throttle en Nightshift. Alle drie de motoren komen met een 803cc L-twin twee-cillinder. De Icon is een all-rounder, uitstekend voor dagelijks gebruik. De Full Throttle is wat meer gericht op de sportieve rijstijl, zo komt deze met een quick shifter en een sportieve demper in de uitlaat. De Nightshift is gestyled als een klassieke café racer en heeft daarmee ook een unieke look. Het is daarnaast ook de zwaarste van de drie. Oudere modellen verschillen in diverse opzichten van de huidige line-up.

Off-road

Naast het rijplezier dat de Scrambler je biedt op de weg is het model ook geschikt voor off-road activiteiten. Er worden verschillende modellen gemaakt voor elk type rijder, een aantal daarvan worden gemaakt met het oog op off-road gebruik. Denk hierbij aan de juiste banden en bijvoorbeeld betere ophanging, voor wie van plan is de Scrambler veel off-road te gebruiken.

Een eerste rit

Het gevoel zegt het meest. De beste motor voor jou kan je alleen ervaren. Pas wanneer je er zelf op zit, of mee rijdt, weet je of het model echt geschikt is. Benieuwd naar meer?

Bij Verduyn Ducati Specialist zijn diverse occasions beschikbaar in de verschillende categorieën van de Ducati line-up. Bekijk de occasions via de knop hieronder en maak een afspraak om de Scrambler in het echt te bekijken. In de showroom in omgeving Rotterdam staan de motoren al op u te wachten.

Naar de Scrambler

Zend hier jouw aanvraag in voor de inkoop van jouw Ducati

Vul onderstaand formulier in om een reactie te krijgen op jouw Ducati.

  Over mij:

  Over de motor:

  Maak hier een afspraak voor de winteractie

  Een afspraak maken voor onze winteractie? De actie is geldig van 1 november 2023 tot 1 maart 2024. Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak. Wij nemen daarna contact op om de afspraak in te plannen.

   Vragen of graag een afspraak maken?

    Laat je overtuigen met een proefrit

    Maak een afspraak om de gewenste Ducati te komen bekijken in onze showroom. Vul onderstaande gegevens in voor het maken van een afspraak. Wij nemen daarna nog contact op om de afspraak te bevestigen.

     Bel ons! Tel: