Racing team display image

Racing

Verduyn Racing, een raceteam welke oorspronkelijk gestart is met vier rijders, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig raceteam van ruim 20 leden. Het raceteam is opgestart door de Verduyn. Zij zijn al ruim 15 jaar actief op diverse circuit in binnen- en buitenland.

Het Verduyn Racingteam bestaat uit rijders van jong tot oud, van opstapper tot gevorderde coureur. Binnen het raceteam wordt uitsluitend met Ducati motoren geracet.

Ontstaan

Toen Verduyn begon met racen was er veel aandacht voor de rijtechniek. Al snel kwamen de jongens tot de conclusie dat er meer bij het racen komt kijken dan het rijden zelf. Er was nog weinig aandacht voor veilige motorkleding, juiste materialen zoals banden, remmen en vering. Dit zorgde ervoor dat er nu enkel nog gereden wordt met hoogwaardige materialen. Hier vallen natuurlijk de Ducati’s onder, maar ook Dainese Custom racepakken en helmen van AGV.

Racing display two

Ervaring

Het raceteam biedt een mogelijkheid voor rijders met of zonder racelicentie om op het circuit te rijden. Verduyn Racing is aanwezig bij vrij rijden trackdays in binnen- en buitenland, maar er wordt ook op wedstrijdniveau geracet. Eén van de grote evenementen waarbij Verduyn Racing met een grote groep aanwezig is, is de jaarlijkse Ducati Club Race. Naast de individuele wedstrijden wordt er ook in teamverband gestreden tijdens de ‘4 uren Assen’ endurancerace.

Circuitservice

Dankzij de circuitservice van Verduyn Ducati Specialist vind je bij Verduyn Racing het totale plaatje. Daarbij gaat het niet alleen om ondersteuning voor de motoren, maar ook voor de rijders. Samen heeft het team van Verduyn jarenlange ervaring als instructeurs bij diverse organisaties en kunnen de rijders voorzien van de nodige feedback.

Racing team image three

Voordelen

Racing page checkmark Je ontvangt 25% korting op arbeid/olie voor de racemotor
Racing page checkmark Wij verzorgen spuitwerkzaamheden aan je racemotor tegen gereduceerd tarief
Racing page checkmark Je ontvangt werkplaats ondersteuning op circuit (indien mogelijk)
Racing page checkmark Deelname aan het jaarlijkse teamuitje
Racing page checkmark Je ontvangt een T-shirt van Verduyn–Racing
Racing page checkmark Deelname aan circuit evenementen in groepsverband

Meer weten over ons raceteam?

Hoe kunnen wij je helpen?

Neem hier contact op